Την «οργή λαού ,οργή Θεού» αντιμετώπισε ο Κασιμάτης σε συνάντηση με κατοίκους   της οδού Πόντου .Δεν παρουσίασε καμία μελέτη

Χαμός έγινε στη  συνάντηση του δημάρχου Κορυδαλλού με κατοίκους της οδού Πόντου, την Τρίτη το βράδυ.

Ο κ. Κασιμάτης , στα “ μουλωχτά” και χωρίς να εκδώσει , ως όφειλε, οποιαδήποτε ανακοίνωση για να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι , ούτε καν να ενημερώσει τις δημοτικές παρατάξεις , προγραμμάτισε και είχε συνάντηση με κάποιους από τους κατοίκους της οδού Πόντου , που σχεδιάζει να τη μετατρέψει στην κεντρική κάθοδο από την πλατεία Ελευθερίας προς τη Νίκαια , διοχετεύοντας μέσω αυτής όλα τα λεωφορεία , φορτηγά , αυτοκίνητα και μονοδρομώντας ως άνοδο την Αθηνάς .

Επεδίωξε ουσιαστικά να οργανώσει μια “ ελεγχόμενη” συνάντηση, για να επικαλείται μετά ότι τάχα έκανε απευθείας συζήτηση με την τοπική “ κοινωνία” .

Έτσι μόνο 25 άτομα απο τα εκατοντάδες που διαμένουν στην οδό , ενημερώθηκαν και εκλήθηκαν στη συνάντηση .

Και πάλι όμως το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, προσωπικά γι αυτόν αλλά και τη διοίκησή του .

Από τη συνάντηση που απουσίαζε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος και ¨δεξί χέρι” του, Γρηγόρης Γουδομιχάλης , ο κ. Κασιμάτης αντιμετώπισε , σύμφωνα με όσα είπαν μετά συμμετέχοντες , τη μήνιν των κατοίκων , οι οποίοι τον κατηγόρησαν ευθέως ότι στο άλλα τους είχε “ δεσμευθεί” στο παρελθόν και τώρα τα αθετεί . Όπως άλλωστε γράφουν σ΄επιστολή που του απέστειλαν και δεκάδες άλλοι κάτοικοι που την υπογράφουν .

Σύμφωνα πάντα με όσα οι ίδιοι οι πολίτες έλεγαν μετά , ο κ. Κασιμάτης δεν μπόρεσε ή απέφευγε να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που του έθεσαν , παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια μελέτη που εκείνος το 2009 είχε δρομολογήσει την κατάρτισή της , όταν του ζητήθηκε να τους την παρουσιάσει δεν το έκανε . Ακόμη   ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη ή σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών ( πχ στάθμευση) από την τυχόν εφαρμογή της απόφασής του για μετατροπή της Πόντου,όπως ούτε μελέτη υπάρχει με την περιβόητη ¨ανάπλαση¨ της που επικαλείται να κάνει ως ¨αντισταθμιστικό” έργο .

Στο τέλος μάλιστα , αποδέχθηκε κάτω από την πίεση των εξοργισμένων κατοίκων , να πράξει αυτό που όφειλε εξ΄αρχής να κάνει αλλά προσπαθούσε να το αποφύγει , για όλους τους παραπάνω ευνόητους λόγους :

Να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο , με την παρουσία των κατοίκων για να ληφθεί και η όποια απόφαση . Δεδομένου ότι καμία συζήτηση σχετική δεν έχει γίνει σ΄αυτό , και ούτε φυσικά έχει λάβει ποτέ οποιαδήποτε απόφαση να μετατραπεί η οδός Πόντου σ΄αυτό το έκτρωμα που επιδιώκει η διοίκηση Κασιμάτη.

 
 

About the author

More posts by