Τις αποχωρήσεις και αρνήσεις τις βάφτισε « ανανέωση» ο Κασιμάτης

dimarxeio korydallou - kassimatis nea foto

Ως « ανανέωση» διαλαλεί ο απερχόμενος Δήμαρχος, Σταύρος Κασιμάτης , στις αναγκαστικές αλλαγές που υποχρεώθηκε να κάνει στο ψηφοδέλτιό του , σε σχέση με εκείνο του 2010.

Οι αποχωρήσεις δέκα (!) εκ των 25 Δημοτικών Συμβούλων που είχε εκλέξει  στις προηγούμενες εκλογές και η μαζικότατη άρνηση που εισέπραξε στις κρούσεις που έκανε και στους υπολοίπους του τότε ψηφοδελτίου και οι οποίοι δεν είχαν εκλεγεί , τον οδήγησαν υποχρεωτικά στην  αντικατάστασή τους. Και αυτό το «σύστημα Κασιμάτη» το διατυμπανίζει ως …επιτυχία .

Η  πρώτη επίσημη παρουσίασή τους , θα γίνει απόψε σε συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει στην πλατεία Αγ, Γεωργίου .

Είναι η πρώτη δημόσια παρέμβαση- εμφάνιση  που πραγματοποιεί ενόψει των δημοτικών εκλογών, όταν σχεδόν όλοι οι αντίπαλοί του έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από δυο δημόσιες εκδηλώσεις και πολλές περιοδείες.

Δείγμα της κατάστασης που βρίσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι το γεγονός , πως σ΄αντίθεση μ΄ άλλες προεκλογικές περιόδους και όχι μόνο , όπου παραμονές του ΠΑΣΧΑ , περιδιάβαινε όλο το εμπορικό κέντρο του Κορυδαλλού , για να χαιρετίσει και να ευχηθεί στους καταστηματάρχες , τους υπαλλήλους και τους συνδημότες του , που συναντούσε , φέτος , για πρώτη φορά στα τελευταία εννέα χρόνια  , δεν τόλμησε και έμεινε κλεισμένος στο Δημαρχείο.

Το μόνο που έπραξε ήταν να παραστεί  στη λιτάνευση του Επιταφείου και την ώρα της Ανάστασης στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου κάτι που σχολιάστηκε δυσμενώς από τους  πολίτες , επισημαίνοντας ότι μόνο σε κορυφαίες θρησκευτικές γιορτές εμφανίζεται για λίγη ώρα στις εκκλησίες .

 
 

About the author

More posts by