Τι γίνεται με τη σύλληψη Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Κασιμάτη;

Επανήλθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας , με δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ , η υπόθεση της σύλληψης Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Κασιμάτη , για θέμα της αρμοδιότητας που του έχει αναθέσει .

Η υπόθεση αυτή λαμβάνει και άλλες διαστάσεις από την πείσμονα άρνηση του ίδιου προσωπικά του κ. Κασιμάτη , όχι μόνο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού και τους συμπολίτες του , ποιός είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος που συνελήφθη, αλλά και για πιό λόγο και πως έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα δικαστικά .

Αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα της εφημαρίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ , στην πρόσφατη έκδοσή της και το οποίο έχει τίτλο Βοά ο Κορυδαλλός για τη σύλληψη στελέχους της διοίκησης Κασιμάτη ενώ εκείνος και η παράταξή του σιωπούν”:

  • Το δημοσίευμα

Συμπληρώθηκαν ήδη δυο χρόνια από τη σύλληψη δημοτικού συμβούλου , στενότατου συνεργάτη του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και στελέχους της διιοίκησής του , από την Οικονομική Αστυνομία, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκανε ανήμερα του Αγ. Στυλιανού , στο πανηγύρι έξω από την ομώνυμη εκκλησία του Κορυδαλλού , ύστερα από καταγγελίες .Και συγκεκριμένα για την ενοικίαση από το δήμο των χώρων για την τοποθέτηση των πάγκων τους.

Όπως επανειλημμένα έχει αναφερεθεί , ο συλληφθής δημοτικός σύμβουλος , οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Εκεί παρέμεινε κρατούμενος όλη τη νύχτα και το πρωί παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο .

Αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε , ο κ. Κασιμάτης , αρνείται να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο , για το ποιός είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος , για ποιό θέμα αρμοδιότητας του Δήμου συνελήφθη , για πότε ορίσθηκε η δίκη του , με ποιές κατηγορίες και αν έγινε ποιά ήταν η απόφαση.Ούτε καν ανακοίνωση του δήμου εξέδωσε ποτέ για το περιστατικό , λες και πρόκειται για κάτι …αμελητέο γεγονός και άνευ ενδιαφέροντος .

Ο κ. Κασιμάτης επικαλείται για την επίμονη αυτή άρνησή του , τα “ προσωπικά δεδομένα”, τα οποία φυσικά δεν ισχύουν σε περιπτώσεις που πρόκειται δημόσια πρόσωπα και κυρίως όταν αφορά τη διαχείρηση δημοσίων ή δημοτικών θεμάτων.

Που σημαίνει με την “Κασιμάτεια” αυτή “λογική” αν κάποιος υπουργός συλληφθεί ή παραπεμφθεί σε δίκη , είναι … “ προσωπικό δεδομένο” και …“παράνομο” να δημοσιοποιηθεί και να το πληροφορηθούν οι πολίτες .

Επανειλημμένα το θέμα έχει τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της παράταξης “ Δήμος για Όλους” , Γιώργο Δημόπουλο, ζητώντας πλήρη ενημέρωση , αντιμετωπίζοντας την απαράδεκτη αδιαφανή και αντιδημοκρατική αυτή στάση του κ. Κασιμάτη” .

 
 

About the author

More posts by