Τον κάνει τελικά “άτυπο” αντιδήμαρχο γιατί το αποκαλύψαμε

 

 

Άτυχος ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού , Γιώργος Γκόγκος . Τελικά ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς ,  επειδή αποκαλύψαμε τις αρχικές του προθέσεις , δεν θα τον κάνει έμμισθο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών .

Για τη ” διαρροή”  αυτή αλλά και για να μην επιβεβαιώσει την ιστοσελίδα μας , θα τον κάνει τελικά “άτυπο” αντιδήμαρχο και συγκεκριμένα , εντεταλμένο σύμβουλο για το πράσινο, στη θέση του κ. Τσιρίτα, όπως  “διαρρέεται” τώρα από παράγοντες του δήμου  .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικό ρόλο στην αλλαγή των προθέσεων του κ. Χουρσαλά ,ήταν η κατακραυγή προς τον κ. Δημόπουλο , από στελέχη του συνδυασμού του ” Δήμος για Όλους” .

Όπως έλεγαν  αυτό που απομένει αν γίνει αντιδήμαρχος ο κ. Γκόγκος είναι  του χρόνου να είναι όλοι μια “όμορφη παρέα” με Μελά – Γουρδομιχάλη ,κάνοντας παντελώς ” κουρέλι”  ότι έλεγαν και ” δεσμεύονταν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις γκρίνιες αυτές τις μετέφερε ο κ. Δημόπουλος στον κ. Χουρσαλά , όχι με απαιτητικό ύφος και γι αυτό τελικά επελέγη η μεσοβέζικη ” λύση”  προς ώρας , του εντεταλμένου , για τη συμμετοχή και της ” ομάδας” Μελά στη συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου.

Σ΄ότι αφορά την κυρία Κωτσίδου , επίσης προερχόμενη από την παράταξη Κασιμάτη , παραμένει η  απόφαση να γίνει αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών . Στην περίπτωση αυτή ,  ο κ. Χουρσαλάς , δεν έδειξε την ίδια ” ευαισθησία” για τη ” διαρροή” , ούτε  η παράταξη Δημόπουλου, παρότι ήταν μαζί  στο ψηφοδέλτιο με τον κ. Γκόγκο.

 
 

About the author

More posts by