Το Φθινόπωρο και …βλέπουμε , θα είναι  έτοιμη η » Ελευθερίας». Πολύ αργότερα το ΜΕΤΡΟ

Ψεύτικη αποδεικνύεται ότι είναι άλλη μια « διαβεβαίωση» του απερχόμενου δημάρχου Κορυδαλλού , Σ. Κασιμάτη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος ,  ο μόνος από όλους τους υποψηφίους που αναφέρεται ( και ) σ΄αυτό το μεγάλης σημασίας θέμα  , κατήγγειλε ότι η πλατεία δεν θα είναι έτοιμη τον Ιούνιο αλλά  το Φθινόπωρο και εφόσον δεν υπάρξουν …απρόοπτα .

Ο κ. Δημόπουλος , επισημαίνει δε ότι « ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο για τα πεζοδρόμια γύρω από την πλατεία όσο και ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν».
Επίσης ,εκτός από την πλατεία , τονίζει , ούτε το ΜΕΤΡΟ, θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο.

Σ΄ανακοίνωση του , ο κ. Δημόπουλος , καταγγέλλει ότι  « παντελώς αναξιόπιστες αποδεικνύονται οι «διαβεβαιώσεις» και τα « χρονοδιαγράμματα» που δίνει κάθε φορά για την πόλη μας ,ο απερχόμενος δήμαρχος και η διοίκηση του .
Η περιβόητη ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας , η οποία ξεκίνησε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση λόγω της αδιαφορίας και της ανικανότητας της δημοτικής αρχής, να καταρτίσει έγκαιρα μια μελέτη, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα», τονίζει  και προσθέτει:
«Ενώ είχε υποσχεθεί ότι η πλατεία θα είναι έτοιμη το αργότερο τον Ιούνιο , είναι πλέον αντιληπτό ότι στην καλύτερη περίπτωση και εφόσον δεν υπάρξουν …απρόοπτα , το έργο θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο . Φυσικά μέχρι τότε ούτε το ΜΕΤΡΟ , ακόμη και αν ήταν έτοιμο , θα μπορούσε να λειτουργήσει».
Ο κ. Δημόπουλος  καταγγέλλει ότι « οι εργασίες για την πλατεία προχωρούν με ρυθμούς « χελώνας» και σχεδόν δυο μήνες μετά , ούτε η μια πλευρά του …δρόμου της , δεν είναι έτοιμη .Σ΄ότι αφορά δε την ίδια την πλατεία , αυτή παραμένει όπως ήταν : Ένα τεράστιο σκάμμα!».

Μάλιστα , συνοδεύει τη σχετική του ανάρτηση  από σχετικές φωτογραφίες , μια εκ των οποίων είναι αυτή που δημοσιεύουμε οι οποίες έχουν τραβηχτεί στις  2 Μαίου 2019,καθιστώντας  έτσι αδιαμφισβήτητα όσα καταγγέλλει .

Ο κ. Δημόπουλος κατηγορεί τη  « σημερινή τραγική σ΄όλα απερχόμενη ηγεσία του δήμου ,( ότι)  σ΄ όλα αυτά …ΣΙΩΠΑ».

Και « δεν πιέζει για να μη γίνει δυσάρεστη στην κυβέρνηση , δεν ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο , ούτε τους πολίτες .Πιστεύοντας κουτοπόνηρα ότι μπορεί έτσι να ξεγελάσει τους δημότες μέχρι τις εκλογές και να υφαρπάξει πάλι τη ψήφο τους» .

Προειδοποιεί δε τους πολίτες , να μην εκπλαγούν « αν ο απερχόμενος Δήμαρχος κάνει εγκαίνια με κλειστό σταθμό του ΜΕΤΡΟ».

Τέλος , υπογραμμίζει  ότι « οι Κορυδαλλιώτες όμως γνωρίζουν και στις εκλογές της 26ης Μαίου θα δώσουν την απάντηση τους» εκλέγοντας την παράταξη του « Δήμος για Όλους»  Δημοτική αρχή .

 
 

About the author

More posts by