Τρομοκρατία στο δήμο Κορυδαλλού καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι .Σιωπά ο Κασιμάτης. Να απαντήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει

Συνθήκες και καταστάσεις άλλων σκοτεινών εποχών και που κανείς δεν φανταζόταν ότι συνέβαιναν και τώρα , επικρατούν στο δήμο Κορυδαλλού , όπως καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων.
Μ΄αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο ενός σημαίνοντος στελέχους της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου , το Σωματείο εξέδωσε μια ανακοίνωση με βαρύτατες καταγγελίες και ακόμη πιο βαρύτατα υπονοούμενα για τις συνθήκες – «γαλέρας», που επικρατούν στο δήμο .
Ο πανικόβλητος ενόψει της συντριβής του , στις εκλογές της Κυριακής , απερχόμενος δήμαρχος Κασιμάτης ,οφείλει να απαντήσει , άμεσα και ουσιαστικά .
Όπως επίσης οφείλει να απαντήσει και το κυβερνών κόμμα , ο ΣΥΡΙΖΑ , που τον στηρίζει με « νύχια και δόντια». Εξάλλου όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Κασιμάτης ( πρώην ΠΑΣΟΚ , πρώην ΔΗΜΑΡ) στο Δημοτικό Συμβούλιο πλέον ψηφίζει και είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επίσης θέση οφείλει να λάβει επ΄αυτών και η ΠΟΕ-ΟΤΑ , η οποία ενώ είναι λαλίστατη και « πολυγραφότατη» για άλλους δήμους και πιο ήσσονος σημασίας θέματα για το συγκεκριμένο και γενικότερα για το δήμο Κορυδαλλού …σιωπά.
Στην ανακοίνωση του , το Σωματείο των εργαζομένων καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι υφίστανται εκβιασμούς , απειλές , σκαιότατες συμπεριφορές και ότι τους αντιμετωπίζουν σας υποζύγια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου , « η εντατικοποίηση της εργασίας , επιβάρυνε τα προβλήματα της υγείας που είχε ( ο συγκεκριμένος εργαζόμενος) μ΄όλες τις τραγικές συνέπειες».
Επίσης το Σωματείο αναφέρει ότι « είναι πλέον ορατό ότι κάθε μέρα που περνάει οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε γίνονται όλο και πιο πιεστικές ενώ δεν λείπουν και συμπεριφορές απαξιωτικές και προσβλητικές».
Απευθυνόμενο σ τη διοίκηση Κασιμάτη, το Σωματείο την καλεί « να καταλάβει ότι είμαστε εργαζόμενοι και όχι υποχείρια και σκαιές συμπεριφορές δεν έχουν χώρο».
Το Σωματείο ζητά « από κάθε συνάδελφο να μην ανέχεται να βάζει την υγεία του και την υπόληψη του κάτω από κανένα εκβιασμό και απειλή».
Επίσης καταγγέλλουν ότι ο δήμος δεν διαθέτει γιατρό εργασίας , η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη απαξιεί « να απαντήσει –εφαρμόσει ακόμα και τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής».
Άραγε οι αρμόδιοι ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας ή των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας δεν τα γνωρίζουν; Και γιατί δεν κάνουν έλεγχο; Υπάρχει εντολή να μη γίνει επειδή είναι « εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασιμάτης ;

 
 

About the author

More posts by