Τσιμουδιά του Συριζαίου Κασιμάτη και για τις αποδράσεις και δολοφονίες στις φυλακές . Καταπέλτης η Ομοσπονδία  Σωφρονιστικών 

 

Η απόλυτη κομματική υποταγή της διοίκησης Κασιμάτη , στην κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ , επιβεβαιώνεται καθημερινά .

Κάνοντας τον «κινέζο» , σιωπά και δεν βγάζει κιχ για σημαντικότατα θέματα , που αφορούν ακόμη και την ίδια την ασφάλεια των πολιτών του Κορυδαλλού .

Αυτό συμβαίνει  και με τα όσα γίνονται στις φυλακές Κορυδαλλού .

Ενώ επι βδομάδες έκανε κινητοποιήσεις και έκλεινε δρόμους για να μη  φιλοξενηθεί σε αίθουσα των φυλακών η δίκη της Χρυσής Αυγής , με αστείους ισχυρισμούς ( όπως αποδείχθηκε στην πράξη) , για τις αποδράσεις και τις δολοφονίες , ούτε καν μια ανακοίνωση δεν εκδίδει.Στρουθοκαμιλίζοντας όπως πράττει σ΄όλα τα θέματα .

                          Οι Σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Την ίδια ώρα πραγματικός καταπέλτης είναι η ανακοίνωση της  Ομοσπονδίας  Σωφρονιστικών .

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι , θέτουν  μια σειρά καυτών ερωτημάτων για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού, κατάσταση την οποία  καταγγέλλουν ότι γνωρίζει η κυβέρνηση και δεν πράττει  τίποτε.

Αναφέρουν  συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους:

«Γραμματείς, Συντονιστές, Επιθεωρητές και λοιποί ανερυθρίαστοι Φαρισαίοι της Μεσογείων και της πολιτικής των «ανοιχτών» κατά τα άλλα φυλακών και της κορδέλας, αυτές είναι οι φυλακές σας. Καμαρώστε τες.

Θλιβόμαστε και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την στυγερή δολοφονία του Αλβανού κρατουμένου που κατεσφάγη σαν αρνί από συγκρατουμένους του στο κατάστημα κράτησης 1 του Κορυδαλλού».
Οι φυσικοί αυτουργοί μετά από κάθε γεγονός που συμβαίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μερικώς ή ολικώς αποκαλύπτονται.
Αυτούς που με την πολιτική τους λειτουργούν σαν οιονεί ηθικοί αυτουργοί εμείς τους ξέρουμε από πριν και με τα κατά καιρούς δελτία Τύπου της Ομοσπονδίας μας, έχουμε αναφερθεί σε αυτούς επανειλημμένως και έχουμε ενημερώσει τους πάντες για τα πάντα.
Από όποια μεριά και αν χυθεί αίμα είναι ανθρώπινο αίμα και εμείς δεν κάνουμε κανένα διαχωρισμό ως προς αυτό. Αναρωτιόμαστε ωστόσο ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Μακάρι να είμασταν κακοί μάντεις αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως μάντεις κακών».

Επίσης , η Ομοσπονδία θέτει έσσερα ερωτήματα:

1) Γιατί η φυλακή ήταν ανοιχτή στις 12:45 ενώ θα έπρεπε να ήταν ήδη κλειστή από τις 12;

2) Από πότε έχει να κλείσει το Κ.Κ.1Κορυδαλλού το μεσημέρι, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα λειτουργίας του;

3) Κλείνεται το Κ.Κ.1 Κορυδαλλού το βράδυ και αν ναι τι ώρα και με ποιο τρόπο;

4) Τα γνωρίζουν ή όχι όλα αυτά η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης;

Και η ανακοίμωση καταλήγει ως εξής: «Ναι τα γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Τους τα έχουμε πει επανειλημμένως και τα έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουν επιτέλους κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους; Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή!».

 

 
 

About the author

More posts by