Τότε εμπόδιζε τη δίκη για τον Φύσσα ο Κασιμάτης και τώρα διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί

 

Μόνο ως υποκρισία μπορεί να χαρακτηριστεί η « διαμαρτυρία» της διοίκησης Κασιμάτη , γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ήταν Άνοιξη του 2015 , όταν η δίκη  ήταν να ξεκινήσει .
Με πρόσχημα και «δικαιολογίες» ότι η διεξαγωγή της , θα είχε τάχα «συνέπειες» στην απόδοση των μαθητών που θα συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των εξεταστικών κέντρων των 88 στρ , ότι θα γίνονταν επεισόδια κ.α , η διοίκηση Κασιμάτη,  ξεκίνησε κινητοποιήσεις: Με πορείες, κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου , κατάληψη της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη αλλά και αποκλεισμό της πρόσβασης στο χώρο της δικαστικής αίθουσας .Το αποτέλεσμα να
Όταν η ίδια η Δημοτική Αρχή δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ αντιδράσει σε άλλες δίκες μελών τρομοκρατικών οργανώσεων κ.α
Οι αντιδράσεις και κινητοποιήσεις αυτές της διοίκησης Κασιμάτη , επέφεραν σημαντικό πλήγμα στην έναρξη και την ομαλή λειτουργία της δίκης .

Το show εκείνο της διοίκησης Κασιμάτη ,φυσικά όπως και σε άλλα θέματα δεν είχε  συνέχεια  . Ξεχάστηκε .  Ούτε κιχ ξανά για  μαθητές κά. Αλλά …διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση της ολοκλήρωση της.

Έτσι τώρα η δίκη διεξάγεται -κυρίως- στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και ορισμένες φορές στο Εφετείο Αθηνών .

Για την « ιστορία» οι επιδόσεις των ίδιων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των εξεταστικών κέντρων των 88 στρ , ουδόλως αποδείχθηκε ότι επηρεάστηκαν από τη διεξαγωγή της δίκης . Τουναντίον , τα τελευταία χρόνια , είναι …αυξημένες οι επιτυχίες στις Πανελλαδικές !

 
 

About the author

More posts by