Τώρα ξεκινά απολυμάνσεις ο Δήμος Κορυδαλλού ενώ  εδώ και ένα 1,5  μήνα ζητούσε μέτρα ο Κατσούλης για τον Κορωνοιό

 

Ενώ κώφευε όλο το προηγούμενο διάστημα στις αγωνιώδης εκκλήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό» , Νίκο Κατσούλη , η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά ,στον Κορυδαλλό ,  αποφάσισε τώρα να ξεκινήσει  απολυμάνσεις  στα σχολεία , τους  δημοτικούς  παιδικούς σταθμούς και τα δημοτικά κτίρια  για τον κορονοϊό (Covid 19).

Μάλιστα , επειδή ,  έμεινε από τις τελευταίες και «καταιδρωμένες» διοικήσεις Δήμων πανελλαδικά , έκλεισε και νωρίτερα  την Παρασκευή (6/3) τα σχολεία .

Γιατί δεν πραγματοποιούσε τις απολυμάνσεις το προηγούμενο διάστημα , όπως  έπραξε  η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων πχ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ;

Και να πει κανείς ότι δεν της είχε τεθεί υπόψη; Επανειλημμένα  το έθετε στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , η παράταξη Κατσούλη , εισπράττοντας  είτε εφησυχασμό είτε αδιαφορία  .

Όπως μάλιστα καταγγέλλει σ΄ανακοίνωση της , η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Σιδηροπούλου της παράταξης « Μαζί για τον  Κορυδαλλό» ,  το θέμα τέθηκε ξανά  και από την ίδια , στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Συγκεκριμένα στο αγωνιώδες ερώτημα της ,  «ποια μέτρα σκοπεύει να πάρει ο Δήμος για την πρόληψη και την προστασία ενόψει και του κορονοϊού», η απάντηση του Δημάρχου, Νίκου Χουρσαλά  αναφέρει , « ήταν εκτός από ειρωνική και ασαφής λέγοντας ότι θα κάνουμε ότι προβλέπει το Υπουργείο Υγείας, «τι θέλετε να πάμε ενάντια στο Υπουργείο»; .

Μάλιστα , η  Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , δεν είχε καν την ευαισθησία , να  το θέσει ως θέμα συζήτησης , είτε στα προ ημερησίας είτε στα Ημερήσιας Διάταξης  θέματα , προκειμένου να διεξαχθεί μια ολοκληρωμένη συζήτηση , να ενημερώσει για τον σχεδιασμό αν είχε και να λάβει υπόψη παρατηρήσεις και προτάσεις  και των άλλων προτάσεων . Συγκροτώντας έτσι ένα ισχυρό μέτωπο στην κοινωνία του Κορυδαλλού , ενάντια στον απειλητικό αυτόν ιό .