Τώρα που είναι ;

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε, 28η Οκτωβρίου 2011, που στην παρέλαση στον Κορυδαλλό , για τον εορτασμό της εθνικής επετείου , έκαναν την εμφάνισή τους οι περιβόητοι “ Αγανακτισμένοι” .

Φωνάζοντας συνθήματα εμφορούμενα από μισαλλοδοξία και εμφυλιοπολεμική αντίληψη, είχαν “ αμαυρώσει” την παρέλαση εκείνης της ημέρας. Δείχνοντας παράλληλα τι επρόκειτο να συμβεί στην ελληνική κοινωνία τα μετέπειτα χρόνια .Και υπό το απαθές βλέμμα τότε του δημάρχου κ. Κασιμάτη , ο οποίος βρισκόταν ακριβώς απέναντί τους , στην εξέδρα των επισήμων , χωρίς να αντιδράσει. Διότι προφανώς ήταν η περίοδος που ετοιμαζόταν και αυτός να μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ που τον ανέδειξε, στο ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα τελευταία χρόνια “μεσουρανεί”.

Αυτοί λοιπόν οι οποίοι τότε εξύβριζαν χυδαία σε μια τέτοια ημέρα υψίστης εθνικής ενότητας δημοκρατικά κόμματα και στελέχη τους με αγώνες δεκαετιών σωρηδόν ως “ γερμανοτσολιάδες”, “νενέκους”, “γιουσουφάκια”,” δοσίλογους” κ.α , τα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, ω του θαύματος …εξαφανίστηκαν .

Τι και αν αυτή η κυβέρνηση υπέγραψε δυο Μνημόνια .Τι και αν τα μέτρα και οι περικοπές που επέβαλε στον ελληνικό λαό έκαναν όλα τα προηγούμενα να είναι “ παράδεισος”, τίποτε! Ούτε φωνή , ούτε ακρόαση!!

Άραγε λόγω τύψεων ή γιατί η αποστολή τους εξετελέσθη;

 
 

About the author

More posts by