Φαρ Ουέστ ο Κορυδαλλός και ο Κασιμάτης σιωπά

‘Αλλο ένα περιστατικό ένοπλης βίας , προστέθηκε χθες βράδυ .

Πυροβολισμοί έπεσαν στη «μικρή » Ταξιαρχών ,λίγα μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας , με αποτέλεσμα , από τον εξοστρακισμό μιας σφαίρας να τραυματιστεί μια κοπέλα , που καθόταν σε διπλανή καφετέρια .

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 11.30 το βράδυ , ώρα που τα καταστήματα της πλατείας είναι γεμάτα από πελάτες Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια καυγά , για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους , μεταξύ δέκα ατόμων . Αμέσως στον τόπο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές  δυνάμεις οι οποίες προέβησαν και σε προσαγωγές.

Η αστυνομία από τον τόπο του συμβάντος μάζεψε …έξι κάλυκες και εξετάζοντας στα εργαστήριά της , για να διαπιστωθεί αν προέρχονται από όπλα που χρησιμοποιήθηκαν και αλλού.

Πέραν των καθημερινών διαρρήξεων σε σπίτια , τους τελευταίους μήνες έχουν πληθύνει τα περιστατικά με τη χρήση όπλων .

Πριν δύο μήνες , δυο άτομα τραυματίστηκαν από αδέποτες σφαίρες στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου , όπου μάλιστα βρίσκεται και το Αστυνομικό Τμήμα. Τότε ειπώθηκε το …εξωφρενικό ότι οι σφαίρες προέρχονταν από προβολισμούς που έπεσαν στην…Αγ. Βαρβάρα και λόγω του “ύψους” και της “ κλίσης” έφτασαν στον Κορυδαλλό , λες και ήταν …βαλλιστικοί πύραυλοι.

Και παρ΄ότι συμβαίνουν αυτά , η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, ουδέν πράττει. Φοβούμενη βγει από τον νιρβάνα της .

 
 

About the author

More posts by