Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για παράνομες πληρωμές στο δήμο Κορυδαλλού με τον Κασιμάτη …πέρα να βρέχει

 

Πρωτοφανή στα δημοτικά χρονικά του Κορυδαλλού είναι όσα αποκαλύπτονται ότι συμβαίνουν στο Δήμο του.
Όλα πλέον στη διοίκηση Κασιμάτη ,θυμίζουν τις « τελευταίες ημέρες της Πομπηίας» .

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έκλεισε οριστικά ο κύκλος της και αυτό θα επιβεβαιωθεί με συντριπτική υπεροχή στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου , τα φαινόμενα «σήψης» αποκαλύπτονται με τη μορφή …χιονοστιβάδας.
Στις διπλοεγγραφές και άλλες πληρωμές με παράτυπες διαδικασίες τιμολογίων δεκάδων χιλιάδων ευρώ στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή , ήρθαν να προστεθούν τώρα και τα όσα επίσης συμβαίνουν στην έτερη Σχολική Επιτροπή του δήμου , την Πρωτοβάθμια.
Διαχειριζόμενες και οι δυο ετησίως ποσά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ , οι αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απαιτούν την άμεση παρέμβαση τόσο της Δικαιοσύνης όσο και των Οικονομικών Επιθεωρητών αλλά και των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης .
Μάλιστα τα χρήματα αυτά , σύμφωνα με το νόμο , πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα λειτουργικά και μόνο έξοδα των σχολείων .Κάτι που δεν είναι φυσικά η «μετεκπαίδευση» των Δημοτικών Συμβούλων του κ. Κασιμάτη  και μάλιστα στα προσωπικά τους επαγγέλεματα , όπως προκύπτει τουλάχιστον από σχετικό επίσημο παραστατικό ιδιωτικής εταιρίας που ξοφλήθηκε από το δήμο.
Πριν από λίγες ημέρες από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ αποκαλύφθηκε ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή είχε πληρώσει τιμολόγιο εταιρίας για σεμινάρια…. σε πωλητές λαικών αγορών !!!
Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή, είναι η Δημοτική Σύμβουλος , κυρία Γιαννακάκη , που το επάγγελμα της είναι…. οι λαικές αγορές και το όνομα της οποίας αναφέρεται στην αιτιολογία στο τιμολόγιο. Αυτό που λοιπόν που προκύπτει σύμφωνα με το τιμολόγιο είναι, ότι ήταν εκείνη , η ίδια που …παρακολούθησε για προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους το σχετικό σεμινάριο για τις λαικές αγορές , το οποίο όμως … πληρώθηκε από το δήμο.
                        Ξοφλήθηκε αστραπιαία

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ και δεν έχει διαψευστεί από το δήμο , « είναι χαρακτηριστικό, ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο που αφορά σεμινάριο που έγινε στις 18 Απριλίου 2018, κατατέθηκε στο δήμο …αυθημερόν και ξοφλήθηκε πάλι …αυθημερόν!»

Και αυτό όταν τονίζει στο δήμο Κορυδαλλού συμβαίνει ,να μένουν «επί μήνες ακόμη και επί χρόνια απλήρωτοι οι πάσης φύσεως προμηθευτές του , πολλοί εκ των οποίων προσφεύγουν στα δικαστήρια . Και οι οποίοι ακόμη και τότε παρά το ότι έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για την εξόφληση από το δήμο όσων τους χρωστά , περιμένουν… πάλι επί μήνες για να πληρωθούν».

Τα υπόλοιπα στελέχη του κ. Κασιμάτη , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , οι αντιδήμαρχοι , οι δημοτικοί σύμβουλοι , τα γνωρίζουν όλα αυτά ; Και αν ναι γιατί σιωπούν ;

 
 

About the author

More posts by