Χωρίς δίδακτρα, φροντιστήρια στον Κορυδαλλό για μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών

Ο Δήμος Κορυδαλλού εξελίσσει και ενδυναμώνει το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα τη στήριξη των μαθητών και μαθητριών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν, για οικονομικούς λόγους, να  τους παρέχουν πρόσθετη διδακτική στήριξη.

«Στόχος είναι να προσφέρουμε σε όσους χρειάζονται φροντιστηριακή υποστήριξη, με απόλυτη όμως διακριτικότητα και εξασφαλίζοντας ότι κανείς μαθητής δεν θα νιώθει μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων συμμαθητών του», τονίζεται σ΄ανακοίνωση του δήμου .

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από το κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής , οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων της πόλης, προσφέρουν έναν αριθμό υποτροφιών κοινωνικού χαρακτήρα με πλήρη κάλυψη διδάκτρων.

Δεκτοί θα γίνονται μαθητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, σύμφωνα με τα κριτήρια που πάντα θέτουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και με προτεραιότητα έως τη συμπλήρωση των θέσεων που έχουν διατεθεί.

Επίσης, η επιλογή φροντιστηρίου θα γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια και θα υπάρχει αυστηρό πλαίσιο απουσιών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα συμμετέχουν μαθητές που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210-4990410, email enimerosi@korydallos.gr.

 
 

About the author

More posts by