Όσα κατάγγειλε ως αντιπολίτευση, πράττει τώρα ο Δημόπουλος ;

 

Απαράδεκτες μεθοδεύσεις και πρακτικές στο Δήμο  Κορυδαλλού , από πλευράς Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά –Δημόπουλου , καταγγέλλει , ο επικεφαλής της παράταξης « Μαζί για τον  Κορυδαλλό» , Νίκος  Κατσούλης , με επιστολή που τους απέστειλε .

Ο κ. Κατσούλης ,καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, «συγκυβερνήτη» στο Δήμο  και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής , Γιώργο Δημόπουλο, ότι φέρνει επανειλημμένα για ψήφιση σημαντικότατα θέματα  στις συνεδριάσεις της , χωρίς γραπτές εισηγήσεις ή  την τελευταία στιγμή . Με αποτέλεσμα , οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης , να  μην μπορούν να ελέγξουν εκείνα που φέρνει προς ψήφιση.

Πρόκειται για πρακτική , που ο ίδιος ο κ. Δημόπουλος , τα προηγούμενα χρόνια , στηλίτευε με δριμύτητα την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , όποτε το έπραττε  και το είχε κάνει « σημαία» καταγγέλλοντας την για αδιαφάνεια  και άλλα .

Στην επιστολή του , ο κ. Κατσούλης ,  υπογραμμίζει την εποικοδομητική στάση που τηρούν  ο ίδιος και η παράταξη του  «Μαζί για τον Κορυδαλλό»  από την αρχή της θητείας τους και ιδιαίτερα  αυτή την περίοδο . Κινούνται  τονίζει , « μόνο συμβουλευτικά και είναι αρωγοί στον Δήμο Κορυδαλλού ώστε η δύσκολη αυτή κατάσταση να διέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους».

Επισημαίνει ωστόσο  ότι αυτή η  στάση τους , «δεν πρέπει να παρεξηγηθεί από την διοίκηση ως λευκή επιταγή».

Και καταγγέλλει ότι « δυστυχώς,  για πολλοστή φορά, και παρά τις σχετικές μας προειδοποιήσεις, έρχονται πολύ σημαντικά θέματα, όπως η 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, με ανύπαρκτη εισήγηση και τεκμηρίωση».

Για τον λόγο αυτό  ζήτησε ε από τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γ. Δημόπουλο, να αποσύρει το εν λόγω θέμα από την οικονομική επιτροπή της Δευτέρας 30/3/20 μέχρι να τους  δοθεί η εισήγηση και επαρκής χρόνος επεξεργασίας της.

Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιεί , «θα απέχουμε από την εν λόγω συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής και προτείνουμε στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο».

 

 
 

About the author

More posts by