Όταν κάνει συγκέντρωση το… « καθεστώς» Κασιμάτη

Νοοτροπίες καθεστώτων τύπου Μαδούρου , μεγάλος θαυμαστής του οποίου είναι και έχει διοργανώσει ακόμη και ειδική τιμητική εκδήλωση ,θυμίζουν οι πρακτικές του απερχόμενου δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη.
Ενόψει της αποψινής του συγκέντρωσης στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, έχει τεθεί σε…πραταξιακή « υπηρεσία» ο μηχανισμός του δήμου .
Εκτός των όσων γίνονται μέσα από τα γραφεία , όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες , τις τελευταίες ημέρες έχουν « πέσει» πάνω στην πλατεία για να την καλλωπίσουν .
Ούτε παραμονές των εθνικών εορτών της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου , να ήταν .
Ακόμη περισσότερη είναι τώρα η « φροντίδα» από τις εθνικές εορτές , όταν , όπως όλοι οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΜΟΝΟ τότε , η διοίκηση του απερχόμενου δημάρχου , θυμάται , λόγω της παρέλασης , ότι …υπάρχει πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Από την περασμένη Παρασκευή λοιπόν   υδραυλικοί , ηλεκτρολόγοι , κηπουροί , οδοκαθαριστές κ.α ,εργάζονται πυρετωδώς ενόψει  της συγκέντρωσης. Οι δε ηλεκτρολόγοι έλεγξαν όλες τις λάμπες , μια προς μια στους στύλους . Ακόμη και εκεί που δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ανυψωτικό ,  βάζοντας σκάλες .

 
 

About the author

More posts by