Όχι μόνο δεν « έφυγαν»  τελικά αλλά  και υπερπλήρεις οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού . «Καμπανάκι» για τον κορωνοιό

Θυμάστε όλοι τα ψεύδη που προπαγάνδιζε με πανώ  , αφίσες κά , πριν τρία χρόνια η  προηγούμενη διοίκηση  Κασιμάτη , ότι « φεύγουν οι φυλακές Κορυδαλλού» εννοώντας  τις Γυναικείες . Καθώς και τους χορούς και τα πανηγύρια που έστησε.

Αρκετοί – δυστυχώς_ήταν εκείνοι που την πίστεψαν . Όπως ακόμη περισσότεροι ήταν εκείνοι που τη ψήφισαν πέρυσι τον Μάιο , πιστεύοντας ότι τάχα θα λειτουργούσε το ΜΕΤΡΟ , τότε , τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Και τα δυο  αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν παρά …ψέματα αλλά  κατόπιν εορτής και αφού έτσι είχε υφαρπάξει τη ψήφο πολλών  πολιτών.

Το πόσο ψέμα  λοιπόν  ήταν το σύνθημα της « γκρεμίζονται οι φυλακές» το αποδεικνύει  την επιστολή που απέστειλαν, τις προηγούμενες ημέρες ,   προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον Αρειο Πάγο, τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, οι  ίδιες οι …κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών.

Σ΄αυτή λοιπόν την επιστολή τους , καταγγέλλουν ότι οι Γυνακείες Φυλακές στον Κορυδαλλό  είναι υπερπλήρεις , επισημαίνουν τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτό  λόγω του κορωνοιού και απαιτούν την αποσυμφόρηση τους.

 

 
 

About the author

More posts by