«Ένα» Διοίκηση –εργαζόμενοι στο « ΜΕΤΑΞΑ»

Από  κοινού έλαβαν  τις αποφάσεις για τη υγειονομική κρίση , με την οποία είναι αντιμέτωπη όχι μόνο η χώρα μας αλλά όλος ο κόσμος  , η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του   Νοσοκομείου « Μεταξά» του Πειραιά,  μετά από διάλογο που είχαν.

Σ’ ανοιχτή επιστολή του , προς αυτούς , ο πρόεδρος του Νοσοκομείου , Χαράλαμπος Τουμπέκης , τους ευχαριστεί και  εκφράζει τον σεβασμό τους προς αυτούς  για τον αγώνα που δίδουν .

Αναφέρει συγκεκριμένα : « Σε αυτή τη πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συγκυρία της Πανδημίας λόγω του Κορονοϊού, καλούμαστε να είμαστε στην πρώτη γραμμή διασφαλίζοντας το αγαθό της υγείας μέσω της παροχής υπηρεσιών για τη νοσηλεία των ασθενών μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα μια σειρά έκτακτων αποφάσεων από μέρους της Διοίκησης έγιναν με γνώμονα το Δημόσιο Συμφέρον, ενώ με τον ανοιχτό διάλογο που προηγήθηκε με όλες τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων, οι αποφάσεις ενισχύθηκαν με επιπλέον αποφάσεις και για την προστασία των υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας.

Αγαπητοί συνεργάτες – γιατί για εμένα λογίζεστε ως συνεργάτες από την έναρξη της θητείας μου – προσωπικά, θα σταθώ δίπλα σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και με την θεσμική μου ιδιότητα αλλά και ως άνθρωπος ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν τις δικές τους αγωνίες και τα δικά τους όνειρα.

Και θα είμαι πάντα δίπλα σας και μετά το πέρας αυτής της δοκιμασίας.

Για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, Διοικητικό και Τεχνικό Προσωπικό, όλους εσάς που στηρίζετε τόσα χρόνια με την επιστημοσύνη και την εμπειρία σας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έξω και πέρα από την τυπική ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου.

Έχετε τον απόλυτο σεβασμό μου.

Έχω την βεβαιότητα ότι με την βοήθεια του Θεού και των Πολιτών που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες θα τα καταφέρουμε».

 
 

About the author

More posts by