Ανίκανοι ή κορόιδα;

Να δικαιολογήσει επιχείρησε – φυσικά ανεπιτυχώς – ο εκ των πάλαι ποτέ Ηρακλειδών του «ηγεμόνα» Κασιμάτη , Δημήτρης Χριστοφορίδης , τις τεράστιες καθυστερήσεις και τα προβλήματα που έχουν ενσκήψει σε έργα που ξεκίνησαν επί των ημερών τους  άρον –άρον προεκλογικά ,με ξεκάθαρη σκοπιμότητα.

Όπως αυτό της « περιβόητης» ανάπλασης των 88 στρεμ. Το οποίο έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί και κανείς πλέον δεν ξέρει πότε .

Είπε λοιπόν ο « έμπιστος των εμπίστων» του Κασιμάτη  στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πως δεν ευθύνονται αυτοί αλλά το Πράσινο Ταμείο , που δεν πλήρωνε τον εργολάβο.

Αν λοιπόν συνέβαινε αυτό που λέει, δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν πλήρωνε το «Πράσινο Ταμείο»;

Και αυτοί μέχρι το Σεπτέμβρη που ήταν διοίκηση τι έκαναν ; Διαμαρτυρήθηκαν και πως; Πήγε ο Κασιμάτης να τους « τρίξει τα δόντια» ή ήταν διακοπές ; Έβγαλαν έστω μια  ανακοίνωση για να ενημερώσουν σχετικά την κοινωνία του Κορυδαλλού για το τι συμβαίνει;

Και πως γίνεται το «Πράσινο Ταμείο» να μην πλήρωνε για το έργο  αυτό στον Κορυδαλλό και σ΄ άλλους δήμους  να χρηματοδοτεί κανονικά ; Είχε « προηγούμενα» με την πόλη; Και αν ναι γιατί ;

Σε διαφορετική περίπτωση οφείλουν να εξηγήσουν οι Κασιμάτης –Χροστοφορίδης , πως συνέβαιναν αυτά στον  Κορυδαλλό και λίγο πιο πέρα στο Ηράκλειο Αττικής , να έχουν στήσει , τρόπος του λέγειν , « άγαλμα» στο Πράσινο Ταμείο ,σ΄ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα έργα που πραγματοποιεί.

                Η ανακοίνωση

Για του λόγου το αληθές , αναδημοσιεύουμε την προ ημερών  σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την στλήριξη του  Πράσινου Ταμείου:

«Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα η απόκτηση του κοινόχρηστου, πλέον, χώρου στην έκταση ανάμεσα στις οδούς Ιεράπετρας και Σφακίων, αλλά και το πιο πρόσφατο, η ολοκλήρωση των έργων βιοκληματικής ανάπλασης που έγιναν στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή γύρω από το δημαρχείο, με την χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, τα οποία έχουν αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των περίοικων.

«Στο Πράσινο Ταμείο έχουμε βρει ένα πολύτιμο συνεργάτη και σύμμαχο που μας στηρίζει στις πρωτοβουλίες που παίρνουμε για να κάνουμε το Ηράκλειο πόλη φιλική στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, πόλη που αξίζει να ζεις. Ήδη επεξεργαζόμαστε την κατάθεση νέων προτάσεων για ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Το μήνυμα που πήρα από τον κ. Σταθόπουλο – και τον ευχαριστώ για αυτό – είναι ότι το Πράσινο Ταμείο θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής».

 
 

About the author

More posts by