Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Π. Κοκκινιά

 

Συγκέντρωση για τη  φασιστική επίθεση που δέχθηκαν  μετανάστες το βράδυ της Τετάρτης 27/10 στην Παλιά Κοκκινιά, θα πραγματοποιηθεί , σήμερα , Τρίτη , στις 6.30μμ, στην πλατεία Αγ. Σωτήρα , στη Θηβών .

Στη συγκέντρωση καλούν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας “Η Ενότητα”, η ΚΕΕΡΦΑ, Δημοτικές κινήσεις και άλλες συλλογικότητες.

Την παραμονή της εθνικής επετείου , πάνω από 15 άτομα με κουκούλες και μαχαίρια επιτέθηκαν σε 3 Πακιστανούς εργάτες στην πλατεία Αγ. Σωτήρας. Έπειτα τους ακολούθησαν και επιτέθηκαν και στο σπίτι τους σπάζοντας την πόρτα.

«Οι φασίστες έχουν αποθρασυνθεί με την ανοχή της κυβέρνησης, τις αποφυλακίσεις στελεχών της ναζιστικής συμμορίας και την αστυνομική βαρβαρότητα.

Δε θα τους αφήσουμε να ξανασπείρουν τον τρόμο στις γειτονιές του Πειραιά! Οι μετανάστες είναι κομμάτι της εργατικής τάξης που δίνει ενωμένη τη μάχη για τη ζωή και τα δικαιώματα της, όπως κάνουν αυτές τις μέρες οι εργάτες της Cosco.

Απαιτούμε την σύλληψη και τιμωρία της φασιστικής συμμορίας. Να γυρίσουν στη φυλακή οι νεοναζί! Χαρτιά και δικαιώματα στους μετανάστες εργάτες!» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση του , η δημοτική παράταξη « Ανταρσία στο Λιμάνι».