Διήμερη αιμοδοσία στον Κορυδαλλό

Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνεται στον Κορυδαλλό :Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 4 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη.

Δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας κι ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς

Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη. Την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.

. Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για την θεραπεία τους.

 

 
 

About the author

More posts by