Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυτοδιοίκηση στον Κορυδαλλό

συριζακορυδαλλου

 

Εκδήλωση για τις « ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που «θα» κάνει  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , αν και στα 2,5 χρόνια της θητείας της ουδέν έχει πράξει ως προς αυτό , ούτε καν έχει καταθέσει το νομοσχέδιο που έλεγε ότι είχε έτοιμο από τότε που ο νυν  πρόεδρος της Βουλής , Νίκος Βούτσης , ήταν υπουργός Εσωτερικών , διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό.

Επίσης εντύπωση κάνει το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε κανένα από τα καυτά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που έχουν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες της Β΄Πειραιά .

Στην εκδήλωση των οργανώσεων της Νίκαιας και του Κορυδαλλού του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως λέγεται θα παραστεί και ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , ο οποίος δεν έχει πάει σε καμία άλλου κόμματος , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 του μηνός , στις 7μμ , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού  , με ομιλητή , τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών , Κώστα Πουλάκη.

Είναι η δεύτερη φορά μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ’15 που η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον Κορυδαλλό. Η προηγούμενη , πριν 1,5 χρόνο , η εκδήλωση στην οποία είχε ορισθεί  ως ομιλητής ο τότε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών , Τρύφωνας Αλεξιάδης , στον ίδιο χώρο , είχε ματαιωθεί. Αιτία , η κατάληψη του χώρους από σαράντα και πλέον πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων συλλογικοτήτων της περιοχής που διαμαρτύρονταν για τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει.

 
 

About the author

More posts by