Ενδιαφέρουσα εκδήλωση  για το Διαβήτη πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό

 

 

Με μια επιστημονική εκδήλωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τον Διαβήτη και την βελτίωση της ζωής του ασθενούς, τίμησε την 14η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη ο Δήμος Κορυδαλλού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας- Πειραιά και την συμμετοχή γνωστών επιστημόνων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς   καθώς επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας Νίκος Ζήσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Γιάννης Πάχος.

Εισηγήσεις  πραγματοποιήθηκαν από τον Διευθυντή Γ’ Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Σταύρο Μπούσμπουλα, τον Επιμελητή Α΄ του Γ’ Παθολογικού Τμήματος και του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Αναστάσιο Κουτσοβασίλη, την Επισκέπτρια Υγείας του Διαβητολογικού Κέντρου Αναστασία Κατωπόδη και την Ψυχολόγο του Ψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Δρα Φλωρεντία Μπακομήτρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εξέταση μέτρησης σακχάρου σε όποιον από το κοινό, το επιθυμούσε.

 
 

About the author

More posts by