Ημερίδα για την πρόληψη και τα ναρκωτικά στον Κορυδαλλό

 

«Σχολείο, τοπική κοινωνία και ναρκωτικά» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού την Δευτέρα 12 Μαρτίου, ώρα 18.00 στο Δημαρχείο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο).

Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη τοπικών δικτύων για την πρόληψη, αναγνώριση και αντιμετώπιση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών στα σχολεία. Στη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα όπως, ο ρόλος της οικογένειας, των Συλλόγων Γονέων, των ομάδων μαθητών και η κοινωνική διαχείριση αυτού του δύσκολα αντιμετωπίσιμου κοινωνικού προβλήματος, που συνήθως διογκώνεται σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός .Θα μιλήσουν: -Δρ. Παναγιώτης Κουτρουβίδης, Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Υγείας σε θέματα εξαρτήσεων. -Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.  -Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας. –  Άγγελος Σπυρόπουλος, Ψυχολόγος, Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Κορυδαλλού. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
 

About the author

More posts by