Θα ενισχυθεί  ο «Καλός Ποιμήν» του Πειραιά

Ο  Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του «Καλού Ποιμήν»,  Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του «Καλού Ποιμήν» και Αντιεισαγγελέας Εφετών Πειραιά, Νικόλαος Ποιμενίδης και η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά,  Αγγελική Κουζούμη, συναντήθηκαν με την Υφυπουργό  Εργασίας και  Κοινωνικών Υποθέσεων , Δόμνα Μιχαηλίδου, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενδυνάμωση της συνεργασίας Υπουργείου και «Καλού Ποιμένα», με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που επιτελεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Καλού Ποιμένα κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως  είχε  μια εποικοδομητική συζήτηση με την κα Μιχαηλίδου, τον κ. Ποιμενίδη και την κα Κουζούμη, για θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως είναι σημαντικό να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Καλός Ποιμένας, λέγοντας πως πρόκειται για μια σπουδαία δομή της πόλης, η οποία  φροντίζει με σεμνότητα και διακριτικότητα τα παιδιά. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδεχθήκαμε στον Καλό Ποιμένα  την Υφυπουργό, η οποία έδειξε ευαισθησία και ενδιαφέρον για τα παιδιά και για τη λειτουργία του Καλού Ποιμένα», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας, επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει τα τελευταία πέντε χρόνια  μια στενή σχέση με τον Καλό Ποιμένα, υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον κοινωνικό ρόλο των Ιδρυμάτων της πόλης της.