Καταγγέλλει βανδαλισμούς εκλογικών περιπτέρων του σε δήμους του Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ

 

 

“Προσπάθεια τρομοκράτησης με τον βανδαλισμό των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις γειτονιές του Πειραιά”  καυαγγέλλει μ΄ανακοίνωση της , η Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Πειραιά του κόμματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Στη Νίκαια έγινε επίθεση με φωτοβολίδες που είχε ως αποτέλεσμα το μερικό κάψιμο του εκλογικού μας περιπτέρου στη Πλατεία Κουμπάκη το Σάββατο 6/5. Σε δεύτερη φάση εκλάπησαν καρέκλες και έντυπο υλικό.

Στον Ρέντη αφαιρέθηκε τμήμα του σκελετού του περιπτέρου την Κυριακή 7/5. Μετά την αποκατάσταση του σκελετού επαναλήφθηκε η ενέργεια την Παρασκευή 12/5.

Στον Πειραιά από την ημέρα εγκατάστασης του περιπτέρου στο Πασαλιμάνι καταστρέφονται οι αφίσες. Την Παρασκευή 12/5 και κατά τις απογευματινές ώρες περιφερόμενα άτομα προκαλούσαν συστηματικά μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο περίπτερο προκειμένου να δημιουργηθεί επεισόδιο. Εκλήθη από περαστικούς η Άμεση Δράση η οποία και κατέγραψε το γεγονός.

Στον Κορυδαλλό την Παρασκευή 12/5 αφαιρέθηκε τμήμα της μετώπης του περιπτέρου ενώ έγινε διάρρηξη στο περίπτερο και αφαιρέθηκαν υλικά και μικρή ποσότητα ψηφοδελτίων. Επίσης, το Σάββατο 13/5 άγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς το εκλογικό μας περίπτερο στην Πλατεία Μέμου, ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Τέλος, στην Δραπετσώνα την Τετάρτη 10 /5 και την Πέμπτη 11/5 άγνωστοι επιχείρησαν βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, περιστατικό για το οποίο έχει υποβληθεί μήνυση στο ΑΤ Κερατσινίου-Δραπετσώνας”.