Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και Κούλουμα σε Κερατσίνι – Δραπετσώνα

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα γιορτάζουν τις απόκριες! Συναυλία, πάρτι, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και μπόλικες δόσεις…. διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την Αμφιάλη μέχρι τη Δραπετσώνα.Οι εκδηλώσεις που όλες έχουν ελεύθερη είσοδο!κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο

Σαββάτο 17/02

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού 11π.μ.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και η Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» σας καλούν να ανακαλύψετε μέσα από ένα μαγικό ταξίδι με δοκιμασίες… κάθε είδους το Χαμένο Θησαυρό του ξακουστού κλέφτη Αλή Μπαμπά! Μυστικοί κώδικες, ξεχασμένες γλώσσες και πολύ μυστήριο…Θ΄ ακολουθήσει πάρτι στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας. Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα της Ένωσης Κρητών στο facebook!

Κυριακή 18/02

Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή, πλατεία Κύπρου 8μ.μ.

Κι όμως υπάρχει χαρά!

Το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που είναι από εξωτικό χαρμάνι μας παρασύρει σε ξέφρενους, γεμάτους πάθος ρυθμούς, με τραγούδια από το καινούργιο της single «Στην Τρούμπα στην Καστέλλα», τραγούδια του Πλέσσα και της Γιοβάνας και λαϊκά κομμάτια.

 

Καθαρά Δευτέρα 19/02

Πολυχώρος Λιπασμάτων 10π.μ.

Πάρκο Σελεπίτσαρι 10π.μ.

Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα, πετάμε τον χαρταετό σε δύο μεγάλα πάρκα τους δήμου μας, με άφθονη παραδοσιακή λαγάνα και χαλβά, μουσική, τραγούδι, γλέντι και χορό.

 
 

About the author

More posts by