Κ. Κυλλάκου :Συνεχίζουμε δημιουργικά, αποφασιστικά , πάμε αλλιώς με το «Πάμε Αλλιώς»

 

 

 

Με αφορμή δημοσίευμα στην « Εφημερίδα των Συντακτών» , όπου αναφέρεται η «επικείμενη» -ή υποτιθέμενη- «στήριξη» του ΣΥΡΙΖΑ, άλλης, πλην του «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ», δημοτικής κίνησης στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στον νυν Δήμαρχο , Σταύρο Κασιμάτη , η Καίτη Κυλάκου, δήλωσε σχετικά :

«Δεν γνωρίζω τέτοια πολιτική απόφαση. Ωστόσο έχω διαμορφωμένη την εντύπωση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με απροσδιόριστης πηγής διαρροές σε διάφορα έντυπα -αλλά-  υπάρχουν πολιτικά όργανα και συνελεύσεις – όπου δημοκρατικά λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις, αξιολογούνται και καθορίζονται με κυρίαρχο ρόλο των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά κρίνονται και δοκιμάζονται κατά την εφαρμογή τους. Η τελική αυτή αξιολόγηση, σε κάθε περίπτωση ανήκει δικαιωματικά  στην τοπική κοινωνία, με ανάλογα αποτελέσματα και αλληλένδετες πολιτικές ευθύνες με αποδέκτες.

Δεσμεύομαι πάντα με συνέπεια από τις βασικές αρχές και αξίες που με έχουν φέρει στην πολιτική δράση, για αυτό νιώθω το δικαίωμα να επισημάνω ότι: ο καθένας μας, δημοσιογράφοι, πολιτικά πρόσωπα και τοπικοί παράγοντες, κρίνεται και κρίνονται για τον τρόπο που επιτελούν το ρόλο τους, για τη συνέπεια και για τις συνέπειες.

Το «Πάμε Αλλιώς», με ενημερωτικό δελτίο (27-10-2018), έχει  διατυπώσει, κατόπιν συζήτησης , τις κατευθύνσεις  που θα κινηθεί  και τις δράσεις που αναλαμβάνει» , αναφέρει, καταλήγοντας στη δήλωσή της , η κυρία Κυλλάκου.

 
 

About the author

More posts by