Μαζική η εκδήλωση του Διάκου στον Κορυδαλλό με ομιλητή τον Πατούλη

 

Εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , Γιώργο Πατούλη , πραγματοποίησε η παράταξη « Κορυδαλλός ,Πρώτη Πόλη» του Γιάννη Διάκου, στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού . Με θέμα « η Ελληνική ΤΑ μπροστά στις προκλήσεις με το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» και τα μεγάλα εθνικά θέματα πριν το 2021.

Στην εκδήλωση ήταν  παρόντες επίσης ο δήμαρχος Άργους , κ. Καμπόσος , οι πρώην δήμαρχοι Κορυδαλλού , κ. Χρήστου ,  Κερατσινίου , κ. Μελάς και Περάματος , κ. Λαγουδάκος , νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κα .

Στην ομιλία του , ο κ. Πατούλης , αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τις τοπικές κοινωνίες και την ίδια την Αυτοδιοίκηση το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και επισήμανε την εναντώση σ΄αυτό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβουλίων σ΄όλη τη χώρα .

Επίσης αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , με τα Σκόπια , στις Πρέσπες και κατήγγειλε τις αρνητικότατες επιπτώσεις της , ασκώντας δριμύτατη κριτική για τους χειρισμούς της . Επίσης ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

 
 

About the author

More posts by