Μαζικότατη και με σημαντικές παρουσίες η κοπή πίτας στη Νίκαια της  Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβαση

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υποχρέωσαν την Εταιρεία αλλά και άλλες συλλογικές οντότητες να μείνουν επί δύο σχεδόν χρόνια αδρανείς λόγω της πανδημίας και έκανε αναφορά στα χαρακτηριστικά της χρονιάς που πέρασε η οποία ήταν μια χρονιά μνήμης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή .

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για την σημαντική κοινωνική προσφορά τους ιδιαίτερα στα χρόνια της πανδημίας ,οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλεξίου ,ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης ,η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας-Ρέντη Ειρήνη Βαλιανάτου ,οι Βουλευτές Γ. Ραγκούσης ,Νίνα Κασιμάτη, Δ. Μαρκόπουλος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Γ. Τραγάκη, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νίκαιας του Κορυδαλλού και του Κερατσινίου, υποψήφιοι Βουλευτές ,ο πρώην Δήμαρχος του Κορυδαλλού Στ. Χρήστου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας Τάσος Μήτογλου, πολλοί εκπρόσωποι των Συλλόγων της Νίκαιας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και πλήθος φίλων της Εταιρείας που πάντα παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις της .

Η Μικρασιατική Χορωδία Νικαίας λάμπρυνε την εκδήλωση με γιορτινά και Μικρασιατικά τραγούδια .