Μαθαίνουν σε παιδιά να κάνουν ποδήλατο , στον Πειραιά

 

Δεκάδες παιδιά, ηλικίας από 3 έως 8 ετών, έμαθαν τα μυστικά της ποδηλασίας στην πλατεία Αλεξάνδρας, σε μια όμορφη και ψυχαγωγική δράση με τίτλο: «Μάθε ποδήλατο», που πραγματοποιήθηκε από τους ειδικούς της Kassimatis Cycling, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά.

Τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα ισορροπίας, να μάθουν τι πρέπει να προσέχουν σχετικά με την ασφάλειά τους όταν κάνουν ποδήλατο, ενώ παράλληλα πήραν μέρος και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι η εκμάθηση ποδηλάτου στα παιδιά του Πειραιά είναι μια χρήσιμη δράση, όπως και διάφορες άλλες δραστηριότητες που έχουν σχέση με το ποδήλατο. «Ο ειδικός του είδους κ. Νίκος Κασιμάτης και η Kassimatis Cycling, εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να μάθουν ισορροπία και διάφορες τεχνικές του ποδηλάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Πειραιά προσθέτοντας: «Bρισκόμαστε στην πλατεία Αλεξάνδρας, σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο, όμορφο χώρο και πιστεύω ότι αξίζουν για τους μικρούς φίλους του Πειραιά όλες αυτές οι δραστηριότητες που κατά καιρούς γίνονται, οι οποίες και θα συνεχιστούν».

Ο κ. Νίκος Κασιμάτης εκπρόσωπος της Kassimatis Cycling, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Πειραιά για την υποστήριξη σε αυτήν την πρωτοβουλία, ανέφερε: «Είμαστε εδώ με την ομάδα μας και ήδη τα παιδιά είναι σε διαδικασία εκμάθησης ποδηλάτου. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι απασχολούνται δημιουργικά με ζωγραφική και πάζλ με θέμα το ποδήλατο», υπογράμμισε ο κ. Κασιμάτης και ευχήθηκε να επαναληφθεί αυτή η δράση το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

 

 
 

About the author

More posts by