Μαθημένος στην εξουσία ο Κασιμάτης τώρα που την  έχασε δεν  ορκίζεται και αποχώρησε

 

Το πολιτικό «ήθος»  που τον χαρακτηρίζει , θέλησε  ο ηττηθείς δήμαρχος  Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , να καταδείξει  σ΄όσους τυχόν δεν το είχαν αντιληφθεί ή παρέμεναν « αιθεροβάμονες» :

Αρνήθηκε  ουσιαστικά στην πράξη να αποδεχθεί τη βούληση των πολιτών του Κορυδαλλού και τη θέση που τον κατέταξε και το νέο ρόλο που του ανέδειξε . Και ανακοίνωσε επίσημα  ότι δεν θα ορκιστεί και δεν θα είναι ούτε καν απλός Δημοτικός Σύμβουλος στη νέα περίοδο που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου .

Με την  απόφαση του αυτή προσβάλλει βάναυσα την εμπιστοσύνη των χιλιάδων πολιτών του Κορυδαλλού που τον εμπιστεύτηκαν  και τον ψήφισαν , γράφοντας  ουσιαστικά στα «παλιά του παπούτσια»  εκείνους που του έδωσαν το 38% στον πρώτο γύρο . Όπως επίσης και τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ που τον υποστήριξαν παντοιοτρόπως .

Επίσης αλλοιώνει ουσιαστικά και  το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα .Αφού αν είχε , όπως ηθικά όφειλε , ενημερώσει τους πολίτες ότι αν δεν εκλεγόταν δήμαρχος θα έφευγε παντελώς από το Δημοτικό Συμβούλιο , τότε πολύ πιθανόν και λογικά , να μην είχε λάβει το  σημαντικό αυτό ποσοστό στον πρώτο γύρο και να ήταν διαφορετική η  τελική κατάταξη των συνδυασμών .

Τελικά , φαίνεται να επιβεβαιώνονται όλοι εκείνοι, που τον κατηγορούσαν ότι εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν η εξουσία και μόνο η εξουσία . Και γι αυτό για την επανεκλογή του , δεν δίστασε να συνάψει πολιτικά ανήθικες συνεργασίες και να συνεργαστεί ακόμη και με τον Μελά , ο οποίος τα μύρια όσα του καταλόγιζε και τον κατηγορούσε δημόσια, χωρίς να έχει ανακαλέσει για όλα αυτά.

 
 

About the author

More posts by