Μετά από πόσους …μήνες θα το μαζέψετε κ. Κασιμάτη;

 

Εβδομάδες τώρα , σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Κορυδαλλού , στην πλατεία Μέμου , είναι  εγκαταλελειμμένο ένα χαλασμένο μηχανάκι .Πάνω στην πλατεία , σε σημείο  που είναι ορατό απ΄ όλους , ακριβώς δίπλα στους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης .

Παρ΄όλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ μέχρι τώρα από τη διοίκηση Κασιμάτη , δεν έχει » ευαισθητοποιηθεί» να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν : Να το μαζέψουν.

Τι και  αν λίγα μέτρα πιο πέρα κατοικεί αντιδήμαρχος .Τι από την πλατεία και το σημείο αυτό περνά καθημερινά  δημοτικός σύμβουλος  , στενότατος συνεργάτης του κ. Κασιμάτη για να πάει στην εργασία τους  . Τι και αν από κει διέρχεται με το αυτοκίνητό της και άλλη δημοτική σύμβουλος του κ. Κασιμάτη , που μένει επίσης εκεί .Τι και αν επί της ίδιας πλατείας  βρίσκεται το γραφείο επίσης άλλου Δημοτικού Συμβούλου του κ. Κασιμάτη.

Επίσης ο κ. Κασιμάτης , δεν ‘βγαίνει» από το γραφείο του; Από πότε έχει να επισκεφθεί την πλατεία Μέμου ;

Τελικά τι περιμένουν ; Να σκουριάσει , να γίνει κανένα ατύχημα με τα παιδιά που παίζουν στην πλατεία ή   να το μαζέψει την ημέρα των δημοτικών εκλογών …του χρόνου το Μάιο , για να δείξει ότι έκανε » έργο» ;

 
 

About the author

More posts by