Με το «ζόρι»  και απρόσκλητοι ήθελαν συνδιοίκηση με τον Χουρσαλά οι «8» , που τους …ξεφωνίζει;

 

 

Καμία σχέση με τη διάσπαση της παράταξης  του ηττημένου δημάρχου  Κορυδαλλού , Στ . Κασιμάτη , δηλώνει ο νικητής των εκλογών , Νίκος Χουρσαλάς .

Όπως επίσης καμία ανάμειξη  και με την πλειοψηφία –οκτώ-  των εκλεγμένων  δημοτικών  συμβούλων  της παράταξης Κασιμάτη  που ήλθαν σε ανοικτή ρήξη με τον απερχόμενο δήμαρχο , δηλώνοντας  πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί του ( με τον κ. Χουρσαλά).

Ο νέος δήμαρχος , μετά από σιωπή βδομάδων και αφού είχε βουίξει ο Κορυδαλλός , ότι « γνώριζε»  ή « είχαν την « ευλογία» του» οι «οκτώ’ δημοτικοί σύμβουλοι να ενταχθούν στη διοίκηση του , δήλωσε σε  στελέχη της παράταξης του , τίποτα απ΄όλα αυτά δεν ισχύει .

Όπως είπε , ποτέ και με κανέναν εκ των οκτώ δεν μίλησε για κάτι σχετικό ή την « επόμενη μέρα» στο δήμο και ούτε  έχει πρόθεση να συνεργαστεί μαζί τους.

Πράγμα που σημαίνει , σύμφωνα με τα λεγόμενα του νέου δημάρχου , ότι οι «οκτώ» λένε και κάνουν ότι κάνουν  …απρόσκλητοι !!!

Είναι δυνατόν ; Τέτοια άγνοια στοιχειωδών  πολιτικών διαδικασιών ;

Οφείλουν πλέον να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους. Διότι οι ψηφοφόροι που τους εμπιστεύτηκαν όπως και όλοι οι πολίτες του Κορυδαλλού έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Την  ομάδα των «8» αποτελούν   οι : Π. Μακρυγιάννης ,  Η. Κοσμίδης , Γ. Γκόγκος , Ι. Καλομπράτσου( αντιδήμαρχος)  η Ε. Κωτσίδου ( αντιδήμαρχος), Μ. Λώνας ( πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού) , Γιάννης Μελάς και Θ. Μερεντίτης ( πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

 
 

About the author

More posts by