Ξεκίνησε η ανθοκομική έκθεση του Πειραιά

 

Ξεκίνησε η 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη, στο  Πασαλιμάνι. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στις 12:00.

Την έκθεση, που αποτελεί θεσμό για την πόλη,  οργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης θα έχουν την  ευκαιρία να επιλέξουν λουλούδια και φυτά, ανάμεσα σε χιλιάδες είδη και σε προσιτές τιμές.

Η 9η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου.

Ωράριο λειτουργίας : 10:00 – 22:00.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας  σε δήλωσή του τόνισε: «Η 9η Ανθοκομική μας έκθεση στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι , αναμένεται να είναι η πιο πετυχημένη του θεσμού. Είμαι πολύ υπερήφανος ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος καιΠρασίνου για την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, αφού με απόφασή μου καθιερώθηκε στον χώρο αυτό εδώ και τρία χρόνια. Η κλασική βόλτα των Πειραιωτών στην «πασαρέλα» των καφέ και των εστιατορίων συνδυάζεται με τη βόλτα στην Ακτή Μουτσοπούλου και το πλούσιο πράσινο της πλατείας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στα εγκαίνια το Σάββατο 4 Μαΐου στις 12:00».

 
 

About the author

More posts by