Ο Δημόπουλος ζήτησε νομική στήριξη από το δήμο ανήμπορων πολιτών που βγαίνουν στο “σφυρί” τα σπίτια τους 

Βδομάδες τώρα ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ζει στη δίνη των πλειστηριασμών ακινήτων ακόμη και πρώτης κατοικίας .

Μάλιστα , πριν λίγες ημέρες , εκποιήθηκαν έναντι ευτελούς τιμήματος κατοικίες στο γειτονικό δήμο της Νίκαιας.

Παρ΄όλα αυτά , όπως και σε τόσα άλλα μείζονα κοινωνικά θέματα , η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , στον Κορυδαλλό , περί άλλων τυρβάζει .

Όχι μόνο δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τον εφιάλτη που βιώνουν πολλοί κάτοικοι της πόλης , οι οποίοι κινδυνεύουν να βρεθούν άστεγοι , ούτε καν έφερε προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση έστω ενός τυπικού ψηφίσματος .

Προφανώς για να μην φανούν δυσάρεστοι στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, για την επικράτηση και νίκη των οποίων στις εκλογές του 2015 , έδωσε λυσσαλέα μάχη και εξακολουθούν να στηρίζουν , ο κ. Κασιμάτης και η διοίκησή του.

Στην αναλγησία αυτή της διοίκησης Κασιμάτη , απάντηση δόθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης “ Δήμος για Όλους” , Γιώργος Δημόπουλος.

Με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά άμεση σύγκλησή του , με σκοπό τη λήψη απόφασης για την ανάληψη από το Δήμο της νομικής στήριξης όλων των αναξιοπαθούντων οικονομικά πολιτών που τα σπίτια τους κινδυνεύουν να βγουν στο “σφυρί”. Επίσης την έκδοση ψηφίσματος που να καταγγέλλει αυτή τη συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου με την τρόικα .

Χρέος τώρα και των άλλων παρατάξεων είναι να στηρίξουν το αίτημα του κ. Δημόπουλου , ώστε και να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να στηριχθούν οι ανήμποροι συμπολίτες τους . Και να μην επιτρέψουν τη συνέχιση της αδιαφορίας που επιδεικνύει η διοίκηση Κασιμάτη και στο θέμα αυτό.

 
 

About the author

More posts by