Πάταξη του παραεμπορίου και της επαιτείας ζήτησε ο ΕΣΠ από το νέο αστυνομικό Δ/ ντη Πειραιά

paremporio peiraia

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης και μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με το νέο Διευθυντή Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη στα γραφεία του.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ επικεντρώθηκαν στην έξαρση του παραεμπορίου ως επακόλουθο του ελλιπή ελέγχου που προκύπτει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και καταθέτοντας την ανησυχία του εμπορικού κόσμου ζήτησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων, για την πάταξη της παράνομης αυτής δράσης.

Επίσης, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της παραβατικότητας, της επαιτείας, αλλά και στο θέμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν, ότι η προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας του παρεμπορίου είναι μονόδρομος και κοινωνική ευθύνη προς τους πολίτες, καθώς και στην επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, μέσω συντονισμένης δράσης και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.

Επίσης, επιβεβαίωσαν την διάθεση να συνεχίσουν και να διευρύνουν την εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς προς όφελος των πολιτών, της πόλης του Πειραιά και της πειραϊκής αγοράς.

 
 

About the author

More posts by