Παρεμβάσεις καθαρισμού σ΄όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά

 

 

Εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά .

Προ ημερών συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Πρασίνου, προχώρησαν σε εκτεταμένο καθαρισμό δυο εγκαταλελειμμένων οικοπέδων στα Καμίνια και στην Παλαιά Κοκκινιά, τα οποία αποτελούσαν εστία μόλυνσης.

Ανάλογη παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και στο οικόπεδο ιδιοκτησίας ΙΚΑ απέναντι από την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, όπου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες για τον καθαρισμό του οικοπέδου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής , δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, « είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός. Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι ακόμα καλύτερη» , σημείωσε .

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης , Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, υπογράμμισε ότι πραγματοποιείται μια μεγάλη αλλαγή στη λειτουργία των υπηρεσιών Καθαριότητας, επισημαίνοντας ότι καθημερινά υλοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες προκειμένου να είναι καθαρή η πόλη.

 
 

About the author

More posts by