Πετυχημένη η εκδήλωση κοπής πίτας της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Μαζικότατη ήταν η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας .
Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ,Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην διαχρονική δράση της Εταιρείας η οποία συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια λειτουργίας ,κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό για την χρονιά που πέρασε .
Κατά την τελετή τιμήθηκε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδης για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Ελληνικό Τμήμα της περιβαλλοντικής Οργάνωσης της Greenpeace για την πολύπλευρη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και ο Λυκειάρχης κ. Κ Μηλιάκης ως εκπρόσωπος του Ιστορικού πρώτου Γυμνασίου της Νικαίας για την συμβολή αυτού του εμβληματικού για την πόλη μας χώρου στην πνευματική και επιστημονική ζωή της πόλης .
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ Αλεξίου,, ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδης η εκπρόσωπος της Greenpeace κ. Ναταλία Τσιγαρίδου ,ο Λυκειάρχης κ. Κ. Μηλιάκης ο Βουλευτής κ. Γ. Τραγάκης οι πρώην Υπουργοί κ. Γρ. Νιώτης και Γ. Διαμαντίδης ,Αντιδήμαρχοι ,πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νίκαιας και του Κορυδαλλού ,και πολλοί εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της Νίκαιας και του Ρέντη .
Κατά την τελετή η Μικρασιατική Χορωδία Νικαίας παρουσίασε εορταστικά τραγούδια.