Πλημμυρισμένο από ράντζα στις εφημερίες το Κρατικό Νικαίας κατήγγειλαν στη Μανωλάκου οι εργαζόμενοι

Περιοδεία στο  Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας πραγματοποίησαν, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, συζητώντας με εργαζόμενους, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ανέδειξαν τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, την εντατικοποίηση που επικρατεί και το μεγάλο πρόβλημα σε μέρες εφημερίας του νοσοκομείου, με αρκετές κλινικές να είναι πλημμυρισμένες από ράντζα. Παράλληλα, αναδείχθηκαν οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό εξοπλισμό καθώς και τα προβλήματα με βασικές υποδομές του νοσοκομείου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τη στάση των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων στα Δημοτικά Συμβούλια, για να αναδειχθεί το πρόβλημα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπως ήδη το έχει θέσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Διαβεβαίωσαν ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» μαζί με εργατικά Σωματεία και τις Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά θέτουν ως προτεραιότητά τους τη διεκδίκηση δημόσιας και δωρεάν Υγείας για όλο το λαό και γι’ αυτό θα συμβάλουν στην οργάνωση αγώνων για να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα στα νοσοκομεία του Πειραιά και στην Πρωτοβάθμια Υγεία στην περιοχή.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους, με βάση την πείρα τους από την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και τις εξαγγελίες των αστικών κομμάτων αλλά και τη στήριξη αυτής της πολιτικής από τους δημάρχους της περιοχής, να σταθούν μαχητικά μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες, ενισχύοντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να δυναμώσει η ίδια η φωνή των εργαζομένων.

 
 

About the author

More posts by