Σημαίνουσες παρουσίες στην “πίτα” της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νίκαιας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης .
Κατά την τελετή έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε ,και τιμήθηκαν για το κοινωνικό και πολιτιστικό τους έργο ,η «Φιλολογική Στέγη Πειραιά» ,και η «Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων».
Την τελετή πλαισίωσε η Μικρασιατική χορωδία Νικαίας με εορταστικά τραγούδια .
Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλεξίου ,ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, οι Βουλευτές Γ. Τραγάκης και Ε. Καρακώστα , ο Ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης , οι πρώην Βουλευτές Δ. Καρύδης και Δ. Λιντζέρης, ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Χρήστου ,ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λ. Αθανασιάδης, Αντιδήμαρχοι ,Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Νίκαια ,τον Κορυδαλλό , και το Κερατσίνι , εκπρόσωποι πολλών φορέων και Συλλόγων της Νίκαιας ,και πολλοί φίλοι της Εταιρείας Πολιτισμού και Επιστημών.

Ο πρόεδρος της “Εταιρείας” , Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος , αναφέρθηκε στο χαιρετισμό τους στις προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η κοινωνία τόσο λόγω της εσωτερικής κατάστασης στη χώρα μας όσο και λόγω των εξελίξεων διεθνώς σ΄όλους τους τομείς

 
 

About the author

More posts by