Σπάταλο και «ασόβαρο» το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Κορυδαλλού , κατήγγειλε ο Κατσούλης

 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Κορυδαλλού για το 2020.

Όπως κατήγγειλε στην τοποθέτηση του , ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί» για τον Κορυδαλλό, Νίκος Κατσούλης ,

« είναι εύκολο να αντιληφθεί οποιοσδήποτε ότι αυτό το τεχνικό πρόγραμμα σίγουρα στερείται σοβαρότητας αλλά και οράματος για τον Κορυδαλλό».

Όπως  τόνισε  μ΄έμφαση « αν αυτό το πρόγραμμα κατατίθοταν στον ιδιωτικό τομέα θα είχε απορριφθεί άμεσα»

Είναι πρόσθεσε , « στην συντριπτική πλειοψηφία, είναι κληροδότημα από την προηγούμενη διοίκηση και περιέχει όλα τα σημεία και τις εσφαλμένες προτεραιότητες με τις οποίες διαφωνήσαμε και στο παρελθόν.

  • Δεν περιέχει δεκάδες επικίνδυνα σημεία του δήμου μας (πχ 3ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, Πεζοδρόμιο Καραολή Δημητρίου κλπ),
  • Σπαταλάει χρήματα, χωρίς να διασφαλίζει την λειτουργία των έργων ή το όφελος για τους δημότες (όπως η επανεγκατάσταση αλεξικέραυνων και όχι συλλεκτών, προτάσεις χωρίς έστω υποτυπώδεις μελέτες )
  • Προτείνει τα ίδια έργα με μεγαλύτερο κόστος (όπως για το γήπεδο στα 26 στρέμματα το κόστος το προϋπολογίζουν περίπου 30 χιλιάδες € παραπάνω από το περσινό τεχνικό πρόγραμμα )
  • Διατείνεται ότι θέτει σε προτεραιότητα τα σχολεία αλλά μόνο το 3.3% του τεχνικού προγράμματος αφορά τα 60 και πλέον κτίρια των σχολείων.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα συναινέσω σε ένα τεχνικό πρόγραμμα, κυρίως διεκπεραιωτικού χαρακτήρα, με δεκάδες προτάσεις που παραπαίουν χρόνο με τον χρόνο και κυρίως χωρίς τις σωστές προτεραιότητες».

Αντίθετα υπογράμμισε , «για κάθε επιμέρους έργο το οποίο πραγματικά θα υλοποιείται και θα είναι στην σωστή κατεύθυνση θα έχετε την αρωγή της παράταξής μας».

 

 
 

About the author

More posts by