Στον Πειραιά τη Δευτέρα ο Θεοδωράκης

 

untitled (19)

 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ πραγματοποιεί ειδική θεματική εκδήλωση , με τον Σταύρο Θεοδωράκη, για την υπερφολόγηση που καταστρέφει την Ελλάδα και ματαιώνει την ανάπτυξη , στο Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά,  τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ, όπου θα καταθέσει  τις δικές του προτάσεις για την “άλλη λύση”.

«Για εκείνη τη λύση, που μπορεί και κόβει δαπάνες μεγαλύτερες των 3.5 δις ευρώ χωρίς κανένα φόρο. Για τη λύση που μειώνει τη γραφειοκρατία, συγχωνεύει 670 δημόσιους φορείς,  αξιολογεί, καταρτίζει και επανεκπαιδεύει δημόσιους λειτουργούς,  καταργεί τους μετακλητούς υπαλλήλους, μειώνει κατά 50% τους αποσπασμένους και προτείνει συγκεκριμένες αλλαγές παντού, που όμως δεν γκρεμίζουν τη χώρα».

Θα μιλήσουν οι:

* Παναγιώτης Καρκατσούλης, εμπνευστής των ΚΕΠ, βραβευμένος ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο, πρώην βουλευτής Επικρατείας και νυν Γραμματέας Kοινοβουλευτικού ‘Eργου του κινήματος.

* Παναγιώτης Βλάχος, συνιδρυτής της πολιτικής κίνησης «Μπροστά» με στόχο την ανάδειξη της ανισότητας πόρων και ευκαιριών ανάμεσα στις γενιές, και της πρωτοβουλίας «Vouliwatch»  για την κοινοβουλευτική διαφάνεια. Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος.

 
 

About the author

More posts by