Στο Δημοτικό Θέατρο  περιόδευσαν Αμπατιέλος και Κοτέας

               

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά περιόδευσαν οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στην Α΄ Πειραιά, Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Πειραιά και Αλέξανδρος Κοτέας, δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων όπως τεχνικοί ήχου, ταξιθέτες, ηθοποιούς, σερβιτόρους και άλλους.

Ο Νίκος Αμπατιέλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι: «σωτήρες δεν υπάρχουν, ο λαός τους έχει δοκιμάσει όλους, την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Κριτήριο ψήφου στις 21 Μάη πρέπει να είναι η ζωή που θέλουμε να έχουμε, στον 21ο αιώνα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να ικανοποιηθούν οι ανάγκες μας. Εμπόδιο σε αυτό είναι το κέρδος που υπηρετούν με συνέπεια όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ. Εμείς λέμε ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό γιατί αυτό έχει αποδείξει η ίδια η ζωή».

Σημείωσε επίσης ότι: « το έγκλημα στα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστεί, όσο και αν προσπαθούν να το θάψουν, γιατί δείχνει την ευθύνη που έχουν όλα τα κόμματα. Ήταν ένα έγκλημα που προστίθεται σε όλα τα προηγούμενα «Τέμπη», στους εργασιακούς χώρους, στα καράβια -σαπάκια, στις φωτιές μέχρι και στο Δημοτικό θέατρο όπου τον Νοέμβριο κατέρρευσε η εξέδρα της σκηνής που από τύχη δεν υπήρχαν τραυματισμοί».

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να: «στηρίξουν το ΚΚΕ, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός κόντρα σε μια αδύναμη κυβέρνηση που δεν θα έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου, που δεν θα μπορεί να περνάει νομοσχέδια και θα υπάρχουν και διεκδικήσεις».