Συλλέγουν παιχνίδια σε Κορυδαλλό –Αγ.Βαρβάρα για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών

ΑΦΙΣΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

 

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού διοργανώνει εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, για να τα προσφέρει στα παιδιά οικογενειών οι οποίες εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Σκοπός της εκστρατείας είναι καμία οικογένεια της περιοχής να μην αναγκαστεί να στερήσει από τα παιδιά της τη χαρά ενός χριστουγεννιάτικου δώρου, εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας. Η ανθρωπιστική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με κοινωνική αλληλεγγύη και γι’ αυτό, ακόμα και η πιο μικρή δωρεά σε είδος, μπορεί να προσφέρει τα πιο μεγάλα χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών λήγει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. Σημεία συλλογής έχουν ορισθεί:

  • η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, Αριστομένους 8 (εντός Δημαρχείου), στην Αγία Βαρβάρα. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.
  • το Γραφείο Διαμεσολάβησης Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, Ξενοφώντος και Πελοπίδα (εντός Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού), στον Κορυδαλλό. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.
 
 

About the author

More posts by