Υποσχέθηκε  στον Ιωακειμίδη στήριξη ο Χουρσαλάς για την ΚΕΔΕ ;

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη «πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ με νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Αττικής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά επίσημη ανακοίνωση του δήμου Κορυδαλλού .

Άραγε ο  νεοδημοκράτης δήμαρχος Κορυδαλλού , υποσχέθηκε στήριξη στην υποψηφιότητα Ιωακειμίδη ; Ή του ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει όποιον υποδείξει το κόμμα του ,η ΝΔ ;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που δεν γίνεται κανένας λόγος στο « δια ταύτα
του σκοπού της επίσκεψης , αναφέρεται ότι «οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που αφορούν στον θεσμό της αυτοδιοίκησης και στη λειτουργία των Δήμων και συμφώνησαν ότι χρειάζεται εντατική προσπάθεια, ώστε σε αυτή την θητεία να αντιμετωπισθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καίρια ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και τα οικονομικά των ΟΤΑ.

Παράλληλα, οι κ.κ Χουρσαλάς και Ιωακειμίδης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και για θέματα που απασχολούν τους δύο όμορους Δήμους, όπως η επικείμενη λειτουργία του Μετρό. Συμφώνησαν δε να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων τόσο των δύο Δήμων, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Β΄ Πειραιά».

 
 

About the author

More posts by