Υποψήφιος ο Βαγενάς για πρόεδρος της ΝΔ στον Κορυδαλλό

 

Ένας από τους πιο δραστήριους επαγγελματίες του Κορυδαλλού , ο Στέφανος Βαγενάς , θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό  , στις εκλογές που θαν διεξαχθούν στις  14 Μαίου .

Με ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του ,ο κ. Βαγενάς  καλεί  σε προσκλητήριο ενότητας και επικράτησης του κόμματός τους, όλους τους νεοδημοκράτες  του Κορυδαλλού.

Αναφέρει συγκεκριμένα :

Φίλοι και φίλες Νέοδημοκράτες του Κορυδαλλού.

Θέτω την υποψηφίοτητα μου για πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Κορυδαλλού στην διάθεση σας, έντιμα και καθαρά για μια ανοιχτή τοπική χωρίς αποκλεισμούς, σκοπιμότητες και εξαρτήσεις.
Για μια τοπική, ανοιχτή σε όλους, έτοιμη να εκπληρώσει, τον στόχο κάθε τοπικής που είναι το πέρασμα της κομματικής γραμμής στην βάση και την συσπείρωση των νεοδημοκρατών.
Αφήνοντας πίσω πρακτικές του παρελθόντος, και με το κλίμα ανανέωσης που επικρατεί σε όλη την ΄Β πειραια,ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο με νέους ανθρώπους και ιδέες.
Οι εκλογές αυτές δεν είναι Μάχη, ας είναι ένας έντιμος και όμορφος αγώνας.
Η μάχη ξεκινάει την επόμενη μέρα των εκλογών, 14/5/2018 ,όπου επιθυμία μου είναι,όλοι μαζί,χαμένοι κερδισμένοι να είμαστε εδώ στην τοπική για την μάχη της απαλλαγής από τον Σύριζα, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 
 

About the author

More posts by