«Φυτεύουν» …καρκίνο στον Κορυδαλλό και η διοίκηση Κασιμάτη ..»αναζητείται»

 

Είναι εξοργιστικά τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορυδαλλού .

Το Μετρό που ο απερχόμενος δήμαρχος Σ. Κασιμάτης μαζί με την πρώην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν ότι θα ήταν έτοιμο 30 Ιουνίου , όχι μόνο δεν είναι αλλά κινδυνεύει να τρενάρει η ολοκλήρωση του δυο ακόμη χρόνια .

Με τον ίδιο τον Κασιμάτη τώρα να ΣΙΩΠΑ και να μην ενημερώνει τους  συμπολίτες του ΓΙΑΤΙ δεν είναι έτοιμο και ΠΟΤΕ τώρα προβλέπεται .

Ούτε καν μια ανακοίνωση δεν έχουν εκδώσει , όταν πριν  2 μήνες προεκλογικά είχαν « φλομώσει» με πολυτελέστατα έντυπα τον Κορυδαλλό , που έλεγαν ότι θα είναι έτοιμα , υφαρπάζοντας τελικά έτσι τη ψήφο μεγάλης μερίδας δημοτών .

Τα υπόλοιπα «μεγάλα» έργα των πολυτελέστατων προεκλογικών  φυλλαδίων του είτε έχουν μείνει σκάμμα ή προχωρούν με ρυθμούς χελώνας και κανείς επίσης δεν γνωρίζει πότε πραγματικά θα παραδοθούν .

Το ίδιο συμβαίνει και στους υπόλοιπους τομείς . Παντού διάλυση :

– Η «καθαριότητα»  θυμίζει…τριτοκοσμική χώρα

– Τα αγριόχορτα στα παρτέρια των πλατειών κοντεύουν να φθάσουν στο ύψος τα δένδρα  κλπ.Παντού εγκατάλειψη και αδιαφορία .

Με τεράστιες συνέπειες ακόμη και στη δημόσια υγεία των πολιτών .Όπως συμβαίνει με το νέο υπέργειο σταθμό  που εγκατέστησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ η ΔΕΗ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Σε χώρο που:

– εφάπτεται  κυριολεκτικά της πιο πολυσύχναστης παιδικής χαράς του δήμου ,

-επί της πλατείας που κάθε μέρα συγκεντρώνει  εκατοντάδες άτομα

– δέκα μόλις μέτρα από  ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά σχολεία του Κορυδαλλού

-Και άλλα τόσα μέτρα από πολυκατοικίες κλπ

Επι μια βδομάδα γκρέμιζαν την παλιά εγκατάσταση και τοποθετούσαν τη νέα , συνεργεία της ΔΕΗ .

Ο δήμος γνώριζε ; Ο κ. Κασιμάτης , γνώριζε ; Συμφωνούσαν; Διότι είναι αδύνατον να μη γνώριζαν. Δεδομένου ότι εκεί κατοικεί ο ίδιος και ο διευθυντής του γραφείου του , κάθε μέρα εργάτες καθαριότητας είναι στην πλατεία αλλά και από κε περνά πολλές φορές καθημερινά το όχημα της αρμόδιας υπηρεσίας περιβάλλοντος του δήμου .

Επίσης είχε το έργο αυτό , ως όφειλε , έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου ; Και αν ναι πότε ψηφίστηκε και ποιοι ονομαστικά Δημοτικοί Σύμβουλοι το ψήφισαν ;

Γιατί ο δήμος δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση να ενημερώσει τους πολίτες  , έστω και εκ των υστέρων για το τι είναι η νέα εγκατάσταση ; ( από άποψη δυναμικότητας , ασφάλειας κλπ)

Άραγε σε ποιον άλλο δήμο ή με ποιον άλλο δήμαρχο εκτός Κασιμάτη , θα είχε προβεί στη σημερινή μας εποχή  η ΔΕΗ σε κάτι τέτοιο και δεν θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες;

Και να φανταστεί κανείς ότι ο Σ. Κασιμάτης  έλεγε ότι θα διώξει και τον ΚΥΤ της ΔΕΗ από τα πρώην λατομεία ( την τεράστια αυτή εγκατάσταση ) και μ΄αυτό το ψέμα είχε πρωτοτεκλεγεί το 2006!

 
 

About the author

More posts by