Βγάζουν μόνοι τα «μάτια» τους

KAMATERO SKOYPIDIA

Ότι είναι δυνατόν και περνά από το χέρι τους , πράττουν οι Δήμοι της Αττικής , για να μετατρέψουν το Λεκανοπέδιο σε μια απέραντη χωματερή , οδηγώντας σε λουκέτο , το θεσμικό τους φορέα , αρμόδιο για τη διαχείριση των απορριμμάτων , των ΕΔΣΝΑ.

Ενώ διαθέτουν « χοντρά» κονδύλια , τα οποία και καταβάλλουν …πάραυτα για τη συμμετοχή τους σε ήσσονος σημασίας διαδημοτικούς φορείς ( ΠΕΣΥΔΑΠ κ.α) , δεν καταβάλλουν τα αντίστοιχα στον ΕΔΣΝΑ .

Αποτέλεσμα , ο φορέας να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις βασικές του υποχρεώσεις και να κινδυνεύει με οικονομική χρεοκοπία , με ότι αυτό θα σήμανε για το Λεκανοπέδιο αν έκλεινε επ΄αόριστον ο ΧΥΤΑ της Φυλής.

Και υπεύθυνες σ΄αυτό δεν θα είναι μόνο οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικές τους Αρχές αλλά και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που σιωπούν και δεν απαιτούν στα Δημοτικά Συμβούλια να ξοφληθούν οι οφειλές των Δήμων τους προς το θεσμικό τους φορέα ή δεν ζητούν από τους Δημάρχους να τους ενημερώσουν γιατί δεν δίδουν τα χρήματα ενώ παράλληλα διαθέτουν ποσά για… πανηγύρια