Παιδική παράσταση την Κυριακή στις Πλειάδες

παιδικηπαρασταση

 

Την τρίτη της παράσταση με το κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα” σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, δίνει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 6.30 μ.μ στην αίθουσα Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου.

Μετά την επιτυχία και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από μικρούς και μεγάλους, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου προγραμματίζει και άλλες παραστάσεις σε νέες ημερομηνίες, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν περισσότερα παιδιά.

Σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται σε δομές όμορων Δήμων, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών Κορυδαλλού συγκεντρώνει στην είσοδο της αίθουσας σχολικά είδη και παιχνίδια.

                               Η υπόθεση

Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και σοφά διδάγματα για μικρούς και μεγάλους φίλους. Πρόκειται για έναν βασιλιά, που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παραμελεί. Όταν κάποια στιγμή πέφτει στην παγίδα του ίδιου του  πάθους του. Κάποιοι πονηροί υφαντές παρουσιάζονται με σκοπό να του υφάνουν μαγικά υφάσματα που έχουν μια μυστική ιδιότητα. Στην απάτη γίνονται τελικά συνένοχοι όλοι οι αυλικοί και υπηρέτες του παλατιού.

Σκηνοθεσία Μπάμπης Κλαλιώτης, διασκευή Γιώργος Φραντζεσκάκης. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) Ζαπάλτα Πασχαλιά, Μπίμπα Δημητρα, Κοντογιάννη Σοφία, Ιστορίου Μαριλού, Παγώνη Βαρβάρα, Ιορδανίδης Δημήτρης, Ιωαννίδη Ευαγγελία, Θεοχαράκης Νίκος, Παπασαρή Ιωάννα, Γεωργουδάκης Παναγιώτης, Μιχαηλίδου Χρύσα, Λαδόπουλος Ευριπίδης, Αυγερινού Έφη. Βοηθός Σκηνοθέτη Παπασαρή Ιωάννα, κατασκευή σκηνικών Καϊρης Γιώργος, κοστούμια Ιωαννίδη Ευαγγελία, μακιγιάζ Μιχαηλίδου Χρύσα, εικαστικά Ζαπάλτα Πασχαλιά, μουσική Σαντοριναίος Μιχάλης, Θεοχαράκης Νίκος, πιάνο Σαντοριναίος Μιχάλης.

 

Αίθουσα «Πλειάδες», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών.