«Αθεόφοβοι» . Αγοράζουν τώρα με χιλιάδες ευρώ και ενώ έληξε η καραντίνα, αδιάβροχα  κατακαλόκαιρο ,  με στάμπα …« Μένουμε στο Σπίτι»

 

 

Ένα ακόμα δείγμα « γραφής» της συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου ,στο δήμο Κορυδαλλού  είναι η απόφαση αυτή , η οποία έχει ημερομηνία 6 Μαίου και αναρτήθηκε στο « Διαύγεια» 11 του μηνός .

Η απόφαση που υπογράφεται από τον κ. Δημόπουλο:

  1. Είναι απευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμό , μ΄ότι αυτό σημαίνει
  2. Αφορά αγορά αδιάβροχων …κατακαλόκαιρο και μπλουζάκια
  3. Όλα- και αυτό είναι το σημαντικό – θα έχουν το σήμα , σύμφωνα με τη ανάθεση , το « Μένουμε στο Σπίτι» ενώ   έχει …ΛΗΞΕΙ πλέον η καραντίνα και δεν ισχύει αυτό!

Ίσως οι κκ Χουρσαλάς και Δημόπουλος να είναι οι μόνοι απ΄όλους τους δημάρχους και αντιδημάρχους της χώρας αλλά και όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού , που δεν « γνωρίζουν» ότι… έπαψε πλέον  να ισχύει το « Μένουμε στο Σπίτι».

Εκτός , κι αν  έχουν κάποιο « θείο χάρισμα»  ή   είναι καλύτεροι γνώστες των επιδημιολόγων  και είναι βέβαιοι ότι θα « ξαναεπιστρέψει» τις επόμενες  ημέρες η  καραντίνα .

Ούτε φυσικά δεν μπορεί να ισχύει  η « δικαιολογία» ότι προεξοφλούν κάτι τέτοιο να συμβεί τον χειμώνα.

Διότι αν « πράγματι» είναι αυτό  , τότε

γιατί το  έδωσαν με « ανάθεση» στο άψε σβήσε και δεν έκαναν κανονικό διαγωνισμό;

Ίσως επίσης  περιμένουν και « μουσώνες» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ( πέρυσι ζήτημα αν έβρεξε στον Κορυδαλλό 4-5 φορές) για αυτό και αγόρασαν …αδιάβροχα.

Και γιατί το αναφέρουμε όλα αυτά . Διότι σύμφωνα με την απόφαση  του κ. Δημόπουλου , που δημοσιεύουμε , θα πρέπει να έχουν παραδοθεί  αδιάβροχα και μπλουζάκια μέχρι τις…31 Αυγούστου.

Με τα μπλουζάκια να είναι …κοντομάνικα , πότε ακόμη και αν ίσχυε η καραντίνα θα τα χρησιμοποιούσαν ; Το Φθινόπωρο ή τον χειμώνα ;

Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι  που θα μοιράσουν όλα αυτά , τα εκατοντάδες μπλουζάκια και αδιάβροχα ;

Στους Δημοτικούς υπαλλήλους να τα φοράνε στα γραφεία ;